Samtidige operationer / Overlappende operationer


I SmartTID er det muligt at udvalgte operationer kan køre samtidig og opsamle tid.

Under menupunktet ”Operations Grupper” oprettes de grupper som man skal bruge til at binde de operationer sammen som er ens og som man vil benytte til at filtrerer på eller benytte til dette formål.Under menupunktet ”Samtidige Operations Grupper”, skal der oprettes en gruppe kode som skal bruges til at binde de operationer sammen, som må køre samtidig.

Her er der oprettet en gruppe kode ”CNC – CNC Fræsning” og knyttet denne sammen med sig selv, hvilket betyder, at alle de operationer som har ”Operations Gruppe” = ”CNC” vil kunne køre samtidigt, hvis operationer fra gruppen CNC også skal kunne køre samtidig med gruppen ROBOT, laves en ekstra linie med CNC i Operations gruppe kode og ROBOT i Samtidig operations gruppe kode.På selve operationerne skal man så påføre de respektive ”Operations grupper” på operationerneNår man opretter jobs, og benytter en eller flere at de operationer, som der må køre samtidig, så vil SmartTID sørge for, at hvis der vælges operationer inden for samme gruppe som er tilladt til at køre samtidig, så startes det nye job op uden at stoppe det som er i gang.
Herunder kan man se at der har været 2 jobs med operation ”CNC FRÆSNING” startet, og har kørt samtidig fra kl. 08:12 til 14:00.

Man kan efterfølgende stoppe de enkelte samtidige jobs/operationer enkeltvis fra tablet ved at trykke på I og vælge STOP, eller man kan stoppe alle på en gang ved at vælge et job/operation som IKKE er opsat til at køre samtidig med de andre.

Dette er gjort i dette tilfælde med job INTERN TID/SERVICE

Køre man vores nye terminal software stoppes jobbet som beskrevet i dokumentet 'job - afmeld antal og afslut operationer'.
Rev 01, Jesper Tiedemann, 10-07-2018